Du kan spille på padelbanen på 2 måder:

  • Du er medlem af tennisklubben med et tennis- og padelkontingent, hvor du kan spille både tennis og padel så tit du vil. (1.000 kr. pr. år) eller et af Familie kontingenterne.
  • Du er medlem af tennisklubben med et padelkontingent, hvor du kun kan benytte padelbanen så tit du vil. (500 kr. pr. år)
  • Du er IKKE medlem af tennisklubben. Du kan derimod booke banen via www.wannasport.dk. Du betaler en baneleje på 160 kr. pr. time hver gang du booker.
Du kan booke 1 bane ad gangen og når den er spillet, kan du booke den næste bane. Du har ansvaret for at dine medspillere enten er medlem af klubben eller at der betales 40,- kr. for gæstespillere.

Indtil du selv får købt dit eget bat, kan du gratis låne bat og bolde i Klubben. HUSK efter dit spil at lægge bolde og låne-bat tilbage i kassen, som står i klublokalet.

Du kommer til bookingsiden ved at vælge "Banebooking / Indmeldelse" - "Booking af Padel bane". Første gang skal du starte med at oprette en profil, som skal godkendes (du modtager en mail, når den er godkendt). Herefter kan du booke banen i Hedehusene eller en af de 2 padelbaner i Taastrup, som ligger på Parkvej 78 (Taastrup Idrætscenter), eller banen i Sengeløse. Ved booking af banerne, får du en mail med en PIN-kode, som skal bruges til åbning af døren. Din nøglebrik til klubhuset kan ikke bruges.

Hvis du skal åbne gitterporten ind til tennisgården, skal du bruge koden: 2750