25 års Jubilæumsfest
 
I 1989 fik tennisklubbens daværende bestyrelse den gode ide at opføre en stor tennishal med 2 baner og flotte udenomsfaciliteter. Det er nu 25 år siden og det fejrede klubben med en jubilæumsfest for alle sine medlemmer. Festen blev afholdt
 
lørdag den 29. november 2014 kl. 18.00 i
Fritidscentret Hedehuset
Der deltog ialt 90 personer i festen - og det blev et brag af en fest. Maden blev leveret af Tåstrup Kulturcenter og faldt i alles smag. Under hele festen blev der leveret musik af bandet "Different Ages".
Under middagen blev der holdt tale af  tidligere formand, Søren Boholdt. Han fortalte om hallens tilblivelse og det lange tilløb på ca. 3 år. Herefter fik formand for Hedehusene Idræts Center, Jens Bjerge, ordet. Han takkede for et godt samarbejde  mellem HIC og HTK og sluttede af med at ønske tillykke med jubilæet og fik alle deltagerne med på en fødselsdagssang. Herefter overrakte han en gave til klubben, en MoccaMaster. Inden desserten var det så vores nuværende formand, Børge Korsholm, som fik ordet. Han fortalte om alle de ting, som er sket i de forløbne 25 år, herunder de nye ting, som hallens økonomi har været med til at muliggøre: ny slagbane, nyt vandingsanlæg, ny overdækket terrasse, nyt tag på hallen og renovering af varmeanlægget. 
Da alle 6 musikere gik på scenen kl. 21, blev der spillet op til dans og så kom alle deltagere på gulvet. Der blev danset igennem hele aftenen til populære hits fra de sidste 50 år. Der var efterfølgende store roser til bandet.
 
 
 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------