"Du gør en forskel” – prisen til Hedehusene Tennisklub

 

Idrættens Samråd havde valgt at uddele 3 ”Du gør en forskel” priser i år og for overrækkelsen stod formand Jens Bjerge.

 

”Vi har kigget på hvad der har været en særlig vigtig indsats i årets løb. I 2014 fik vi en ny skolereform, som satte samarbejde mellem skoler og idrætsklubber på dagsordenen. Det har været en vigtig indsats i Idrættens Samråd, og dette skuldes ønsket om at være med helt fremme og vise, hvad det er idrætten kan, blandt andet i forhold til at skabe nye relationer, øge børns adgang til idræt og give styrke til skolernes tilbud” sagde Jens Bjerge og fortalte, at det har været svært at vælge, fordi der er så mange gode kandidater. Derfor deles prisen mellem 3 personer: Børge Korsholm, Hedehusene Tennisklub, Jan Kryger, TIK Badminton og Tobias Harpsøe, TIK Volley.

 

Proaktiv og nytænkende.

 

”Børge, du har været en proaktiv og nytænkende medspiller i forhold til at etablere et samarbejde mellem skoler og Hedehusene Tennisklub. Du har taget ansvar og ført tennis helt frem til målstregen. Du har haft et særligt fokus på, at faciliteterne skal være i orden. Derfor har tennisklubben indkøbt ketsjere og bolde, som både kan bruges i klubben og ude på skolerne. Derved kan der både etableres en god tennisoplevelse i tennisklubben og på skolens egen hjemmebane” sagde Jens Bjerge til Børge Korsholm.

 

Tennisklubbens leder fik også ros for at have taget initiativ til at holde kurser for idrætslærere, så tennisundervisningen i skolen kan blive endnu skarpere.

 

”Sidst men ikke mindst, så har Hedehusene Tennisklub tilbudt de nærliggende skoler, at de frit kan benytte klubbens banefaciliteter (både inde og ude). Ideen med at åbne faciliteter op for omverdenen vidner om en klub, der ser muligheder og fordele ved et tæt samarbejde med skolerne” sagde Jens Bjerge og takkede Børge Korsholm for indsatsen.

 

Overrækkelsen af priserne foregik lørdag den 7. november 2015 på torvet i CITY 2, hvor Høje-Taastrup kommune afholdt ”Idrætsevent 2015”.
  
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram