Træning - Juniorer

I Hedehusene Tennisklub har du rig mulighed for at modtage træning i både sommersæsonen og vintersæsonen, hvis du ønsker dette.
Vi har forskellige hold alt efter, om du er nybegynder, let øvet eller øvet. Se mere under Holdtilmelding.
Kontakt juniorformand Marion Lorenzen for yderligere information.
Ved ophør af træning skal dette meddeles til juniorformanden eller din træner.

Klubmesterskaber - Juniorer

Der afholdes klubmesterskaber for juniorer efter sommerferien.

Tennisskole - Juniorer

Hedehusene Tennisklub afholder tennisskole for piger og drenge i alderen 7 – 16 år i samarbejde med Høje Taastrups ”Aktiv Sommer”. Tennisskolen er en tilbagevendende aktivitet med 4 dages tennis, konkurrencer, turneringer og leg, hvor vi bl.a. ønsker at tiltrække nye medlemmer. Tennisskolen bliver afholdt i skolernes sommerferie. I 2023 afholdes tennisskolen i uge 27.
Tilmelding til Tennisskolen foregår gennem kommunen og ”Aktiv Sommer”.

Holdturning - Juniorer

Klubben har tradition for at deltage i Tennis Øst's Holdturneringer for juniorer, hvor man stiller op som et hold bestående af 5-8 spillere og spiller mod forskellige klubber på Sjælland.


Vi forsøger så vidt muligt at give alle spillere mulighed for at spille holdkampe alt efter hvilke hold, der bliver oprettet. Hvilke spillere, der indgår på de forskellige hold, vil blive oplyst af juniorformanden.

Turneringer/Licensspillere

Ud over holdturneringen kan man også deltage i individuelle turneringer, som Dansk Tennis Forbund og forskellige klubber arrangerer.
Hertil er der også tilknyttet en rangliste, for dem som har et licensnummer. Hvis du ønsker at være licensspiller skal du selv betale. Er du interesseret i at spille individuelle turneringer kontakt juniorformand Henrik Ellemo.

Adgang til banerne

På udendørsbanerne må der kun spilles i tennissko med flade såler. Der må IKKE spilles i løbesko.
På indendørsbanerne må der kun spilles i sko med lyse såler, som ikke laver sorte streger på banen. Hvis man benytter udendørs tennissko, skal de være vasket for fri for tennisgrus.

Spillere medlemmer mellem 7-19 år: 2 eller flere juniorer må spille uden booking på ledige tidspunkter uden træner og voksen deltagelse. Kig i booking.