Velkommen til HEDEHUSENE TENNIS OG PADEL KLUB            Følg os på Facebook 

 sommertennis_gif.gif
Adresse på tennisklubben: Hovedgaden 371A, 2640 Hedehusene.

Nyt medlem - Sådan melder du dig ind i klubben

Under menupunktet "Banebooking/Indmeldelse" finder du "Vejl. for nye medlemmer". Her finder du et link til en trin-for-trin-vejledling i, hvordan du foretager indmeldelsen.

Alternativt brug dette link: Indmeldelse - klik HER

Velkommen i klubben!


Køb tennisbolde og ketchere i vores SHOP


  


Adgang til hal og klubhus


Adgang til klubhuset, udendørsbaner og tennishallen sker med en hvid nøglebrik.

Nøglebrikken koster 125 kr. pr stk. og den skal bruges år efter år, for at få adgang til vores tennisbaner.

Du bestiller brikken under "Shop"

Når du har betalt din nøglebrik, kan du få nøglebrikken udleveret af Jørgen Skorstengaard, som står for den daglige administration af systemet. Tlf. 2013 1553, mail: skorsten@mail.dk


Er du holdleder på en fast indendørs bane, har du mulighed for at bestille op til 5 nøglebrikker, så dine holdkammerater kan få en nøglebrik hver. Ligeledes kan juniorer bestille en nøglebrik til deres forældre, hvis der er behov for det. 
Alle medlemmer over 18 år kan også få adgang til det bagerste motionsrum i Tennishallen, hvis de gør opmærksom på det ved bestillingen (i bemærkningsfeltet). 
Nøglebrikken passer i et almindeligt nøglebundt sammen med dine øvrige nøgler.
 


Velkommen til Hedehusene Tennisklubs hjemmeside

Man skal være oprettet med en profil på hjemmesiden og have betalt sit kontingent for at kunne booke baner i Hedehusene Tennisklub!


Derfor opfordres alle medlemmer - og også personer, der ønsker at tilmelde sig aktiviteter, hvor man ikke forudgående skal være medlem - til at oprette deres profil i systemet ved tryk på OPRET PROFIL og udfylde de ønskede oplysninger. Disse omfatter bl.a. angivelse af e-mail-adresse og mobilnr., idet klubbens kommunikation med medlemmerne fremadrettet primært vil ske via e-mail. Endvidere skal alle medlemmer vælge et brugernavn og et password, som identificerer dem i systemet og klubben.

 

Al betaling af kontingent og baneleje samt betaling for deltagelse i træning og arrangementer skal ske via dankort, når man ind-/tilmelder sig. Dette betyder naturligvis en både administrativ og reel besparelse for klubben i tider med portoforhøjelser, idet der fremover ikke skal udsendes girokort eller opkræves via PBS.

 

Medlemmer, som fortsætter deres medlemskab fra tidligere år, vil automatisk få trukket kontingentet for den nye sæson på deres dankort den 30. april efter forinden at have modtaget besked derom pr. mail/sms. I denne besked vil der blive gjort opmærksom på, såfremt dankortoplysningerne skal opdateres samt mulighed for evt. at ændre medlemstype eller opsige sit medlemskab.

 

Nye medlemmer anmodes om at oprette deres profil i systemet - ved valg af fanen BANEBOOKING/KONTINGENT ovenforHerefter fremkommer en boks, hvor de forskellige medlemstyper og tilhørende kontingentsatser fremgår. Den relevante medlemstype vælges ved at trykke på kontingent-beløbet, hvorefter der fremkommer en side, hvor betaling med dankort kan gennemføres - og medlemskabet med dets mange muligheder er på plads!

 

Ved valg af Betingelser i menuen til venstre på denne side kan man læse mere om klubbens medlemsbetingelser, ligesom det er muligt at læse en vejledning til, hvordan man forholder sig, såfremt man fx. ikke har adgang til PC eller måske ikke mener sig omfattet af en af de tidligere nævnte medlemstyper eller kontingentsatser.

 

Vi håber I vil tage godt imod hjemmesidens mange nye muligheder, og sikre at jeres og jeres tennisspillende børns profiloplysninger, herunder e-mail-adresse og dankortoplysninger er ajourførte - så kontingentopkrævning og tilmelding til klubbens mange aktiviteter kan foregå så let som muligt - eller henvend jer til en i bestyrelsen for at få assistance til at få det gjort!

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen