2021/2022 19.04.2021  -  30.04.2022
Vejledning
Tennis-undervisning/-træning for medlemmer - 2021-22
 
Klubben tilbyder tennisundervisning-/træning for alle niveauer af juniorer, seniorer og motionister på "abonnementsvilkår" for alle - dvs. for en sæson (sommer- eller vinter-) ad gangen.
 
Tilmelding på abonnementsvilkår gør, at du ved, hvad og hvor meget attention du får, og vi ved, hvem der kommer, så vi kan levere den bedste træning på en holdbar måde. 
 
Hver tilmelding giver 1 times undervisning ugentligt i sæsonen bortset fra de nedenfor angivne ferieperioder. Læs hold-beskrivelserne nærmere for valg af de(t) rigtige hold for dig. Tal gerne med cheftræner Irena Tully forud for tilmeldingen.
 
Vi har forenklet tilmeldingen med moduler, der rummer alle/flere niveauer. Vi deler de tilmeldte i hold à 4 spillere per træner, så snart vi ved, hvem der kommer.  
 
Tilmelding sker i god tid INDEN sæsonens træning starter - nærmere information slås op på hjemmesiden og udsendes pr. mail.
 
De annoncerede hold oprettes, såfremt der er tilmeldte nok.

Klubben forbeholder sig ret til at omfordele spillere til et andet hold med henblik på 1) at optimere spillersammensætningen, 2) at tage højde for spillernes logistiske muligheder, og 3) hvis der ikke er nok tilmeldte til et givet hold.
 
Du kan således forvente, at der er 4 (cirka jævnbyrdige) spillere pr. træner på dit hold og kun undtagelsesvis 3 eller 5 (når det samlede antal tilmeldte ikke går op i 4).

Hvis de oprettede hold er udsolgt, og du gerne vil gå til træning, kontakt da enten cheftræner Irena Tully eller juniorformand Marion Lorenzen. Så ser vi på mulighederne.
 
Andre forbehold
Betalt træningskontingent refunderes ikke, når abonnementsperioden er påbegyndt.
Klubben tager forbehold for de ændringer, der måtte være en konsekvens af myndighedernes og kommunens regler pga. Corona. Alle skal overholde de generelle forholdsregler, der fremgår af klubbens skiltning.
 
Ordensregler: For at alle kan få det bedste udbytte af undervisningen forventer vi naturligvis, at man følger trænerens instrukser, samarbejder og i øvrigt opfører sig ordentligt over de andre. Af hensyn til bl.a. sikkerheden må spillere under 18 må ikke forlade banen uden forudgående aftale med den pågældende træner. Ved tilmeldingen bekræfter du at respektere dette. 
Manglende overholdelse af ordensreglerne sanktioneres som følger: Første gang gives en mundtlig advarsel. Anden gang udelukkes man fra alle ens træningstimer i 2 uger. Tredje gang bortvises man fra alle ens træningstimer for resten af sæsonen. 
 
Ferieperioder:
Der er ikke træning i følgende perioder i tennisåret maj 2021- april 2022:

 

  • Kr. Himmelfartsugen (uge 19)
  • Klubbens sommerferie (uge 27-30) 
  • Skolernes efterårsferie (uge 42)
  • Jule- og nytårsferien (uge 51-52)
  • Skolernes vinterferie (uge 8)
  • Skolernes påskeferie (tirsdag uge 15 til og med mandag uge 16)

 

 

Juniortræning - Vinter (Juntr)
Juniortræning i Tennishallen hele vintersæsonen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior/motionisttræning vinter (SeMot)
Senior- og motionisttræning fælles tilmelding men opdelt på banen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Seniortræning - vinter (Sentr)
Seniortræning Vinter,
Tilmeld/Læs mere - (0)

+60 tennis (60ten)
Hyggetennis for alle motionister over 60 år.
Tilmeld/Læs mere - (3)

60-minus tennis (Minus)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Søndagsturnering motion (Sønmo)
Du bestemmer selv hvornår du kommer til Søndags -in. Vi spiller doubler på en halv time - herefter laves nye doubler.
Tilmeld/Læs mere - (1)