2020/2021 22.04.2020  -  30.04.2021
Vejledning
Tennis-undervisning/-træning for medlemmer - 2020-21
 
Klubben tilbyder tennisundervisning-/træning for alle niveauer af juniorer, seniorer og motionister på "abonnementsvilkår" for alle - dvs. for en sæson (sommer- eller vinter-) ad gangen. Klippekort for seniorer og motionister er således udgået pr. 1. maj 2020. Ubrugte klip refunderes ved henvendelse til kassereren ind til 1. juni 2020.
 
Tilmelding på abonnementsvilkår gør, at du ved, hvad og hvor meget attention du får, og vi ved, hvem der kommer, så vi kan levere den bedste træning på en holdbar måde. 
 
Hver tilmelding giver 1 times undervisning ugentligt i sæsonen bortset fra de nedenfor angivne ferieperioder. Læs hold-beskrivelserne nærmere for valg af de(t) rigtige hold for dig. Tal gerne med cheftræner Irena Tully forud for tilmeldingen.
 
Vi har forenklet tilmeldingen med moduler, der rummer alle/flere niveauer, og som vi inddeler i hold à 4 spillere per træner, når vi kender deltagerne.  
 
Tilmelding sker i god tid INDEN sæsonens træning starter - nærmere information slås op på hjemmesiden og udsendes pr. mail.
 
De annoncerede hold oprettes, såfremt der er tilmeldte nok. Klubben forbeholder sig ret til at omfordele spillere, hvis hold ikke oprettes, til et andet/tilsvarende hold.
Du kan således forvente, at der er 4 (cirka jævnbyrdige) spillere pr. træner på dit hold og kun undtagelsesvis 3 eller 5 (når det samlede antal tilmeldte ikke går op i 4).
 
Corona-note: 
Grundet de gældende corona-vilkår har vi alle 5 udendørs baner til rådighed for træningstimerne, så længe dette er påkrævet. Alle skal overholde de generelle forholdsregler, der fremgår af klubbens skiltning.
 
OBS: For at alle kan få det bedste udbytte af undervisningen forventer vi naturligvis, at man følger trænerens instrukser, samarbejder og i øvrigt opfører sig ordentligt over de andre. Ved tilmeldingen bekræfter du at respektere dette. 
 
Ferieperioder:
Der er ikke træning i følgende perioder i 2020:
Skolernes vinterferie (uge 8)
Skolernes påskeferie (ugen op til påsken)
Klubbens sommerferie uge 28-31
Skolernes efterårsferie (uge 42) 
Jule- og nytårsferien uge 52-53
MEN der ER træning Kr. Himmelfartsdag (21. maj) 
 

Senior- og motionisttræning (SeMot)
Senior- og motionisttræning fælles tilmelding men opdelt på banen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Juniortræning - sommer (Juntr)

Juniortræning Sommer

 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Seniortræning - sommer (Sentr)
Seniortræning Sommer
Tilmeld/Læs mere - (1)

+60 tennis (60ten)
Hyggetennis for alle motionister over 60 år.
Tilmeld/Læs mere - (5)

Blåkilde Tennisklub (Blåte)
Reserveret til Blåkilde Tennisklub.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Onsdags drob-in tennis (droin)
Ugentlig drob-in tennis om onsdagen kl. 18-20
Tilmeld/Læs mere - (1)

Søndagsturnering motion (Sønmo)
Du bestemmer selv hvornår du kommer til Søndags -in. Vi spiller doubler på en halv time - herefter laves nye doubler.
Tilmeld/Læs mere - (1)