Holdkampe - Seniorer

Til at repræsentere klubben i SLTU’s holdturnering i sommerhalvåret 2015 stiller vi op med et mixhold i Sjællandsserien.

I vinterhalvåret 2015/16 stiller vi op med et herrehold i SLTU’s indendørsholdturnering, hvis der er tilslutning til det.

Spilleprogram kan ses på http://www.tennis.dk/htap.aspx

Resultater fra tidligere holdturneringer kan ses under menupunktet Turneringer -> Seniorer
 

Træning - Seniorer

Klubben tilbyder træning til seniorer. Tilmeldning til træningen skal ske under menupunktet Event/tilmeldinger.
Bemærk at træningshold kun oprettes, hvis der er tilstrækkeligt med tilmeldte.

Klubmesterskaber - Seniorer

Som sædvanlig afholdes der klubmesterskab for seniorer i sensommeren. Det er gratis at deltage, og tilmeldingsperioden vil være fra primo juni til 19. august 2016. Datoen for finaledagen er lørdag d. 3. september 2016, hvor der afsluttes med klubfest om aftenen. For at deltage i klubmesterskabet skal man kunne spille på finaledagen.

Klubmesterskabet afvikles på helt vanlig vis, hvilket vil sige, at man har mulighed for at tilmelde sig en A-, B- eller C-række i både single og double. Juniorer i U16- og U18-rækken er velkomne til at stille op og prøve kræfter med seniorerne, dog kun i A-rækken.

Finaledagen bliver afslutningen for både juniorernes og seniorernes klubmesterskab, og klubben håber, at der vil komme mange tilskuere og støtte op omkring arrangementet. Mere omkring klubmesterskabet 2016 fremgår ved tilmeldingsopslaget.