Træning - Juniorer

I Hedehusene Tennisklub har du rig mulighed for at modtage træning i både sommersæsonen og vintersæsonen, hvis du ønsker dette.
Vi har forskellige hold alt efter, om du er nybegynder, let øvet eller øvet. Se mere under Holdtilmelding.
Kontakt juniorformand Palle Jensen for yderligere information.
Ved ophør af træning skal dette meddeles til juniorformanden eller din træner.

Klubmesterskaber - Juniorer

Der afholdes klubmesterskaber for juniorer efter sommerferien.

Tennisskole - Juniorer

Hedehusene Tennisklub afholder tennisskole for piger og drenge i alderen 8 – 14 år i samarbejde med Høje Taastrups ”Aktiv Sommer”. Tennisskolen er en tilbagevendende aktivitet med 4 dages tennis, konkurrencer, turneringer og leg, hvor vi bl.a. ønsker at tiltrække nye medlemmer. Tennisskolen bliver afholdt i skolernes sommerferie. I 2017 afholdes tennisskolen i uge 27.
Tilmelding til Tennisskolen foregår gennem kommunen og ”Aktiv Sommer”.

Holdturning - Juniorer

Klubben har tradition for at deltage i SLTUs Holdturneringer for juniorer, hvor man stiller op som et hold bestående af 5-8 spillere og spiller mod forskellige klubber på Sjælland.

Sommer 2017 er vi tilmeldt med 3 juniorhold i hhv. U10, U12 og U14. Kampplaner og resultater for holdene kan ses på DTF holdturneringsprogram. Du finder link til hvert af holdene her:
 

Vi forsøger så vidt muligt at give alle spillere mulighed for at spille holdkampe alt efter hvilke hold, der bliver oprettet. Hvilke spillere, der indgår på de forskellige hold, vil blive oplyst senere.

Turneringer/Licensspillere

Ud over holdturneringen kan man også deltage i individuelle turneringer, som Dansk Tennis Forbund og forskellige klubber arrangerer.
Hertil er der også tilknyttet en rangliste, for dem som har et licensnummer. Hvis du ønsker at være licensspiller skal du selv betale. Er du interesseret i at spille individuelle turneringer kontakt juniorformand Palle Jensen.